tisdag, augusti 15, 2006

Dagis igen

Det har hänt en bra sak och en dålig sak. Den bra saken är att jag har varit på dagis igen och träffat alla kompisarna. Den dåliga saken är ett det blir mindre tid med mys med husse och matte, och med lill-matte som är BORTA! Jag har kollat noga men hon är ingenstans. En annan bra sak förresten är att jag fick korv. Men först klippte dom klorna. Jag vet inte om det är en bra eller dålig sak. Det är skönt med klippta klor, men det är ju så HEMSKT när dom klipper i ens tassar, eller hur?

fredag, augusti 11, 2006

Hund som jobbar

Idag får jag hjälpa husse på jobbet. Det är ganska lätt, jag ligger bredvid husse, och när det kommer någon som vill hälsa, då blir jag glad.

Men det svåra vara att gå ut - för då ville husse att jag skulle gå in i en gård full med stora MONSTERHUNDAR. Jag försökte skälla på dem, men rösten ville inte riktigt bära: det kom liksom bara gnäll. Pinsamt var det. Då tyckte husse att jag fick slippa.

tisdag, augusti 08, 2006

JAG är månadens hund!

Den här gången är det JAG som blev månadens hund på dagis http://www.harligahundar.com/. Det är för att jag är så rolig, skriver fröknarna. Men det förstår jag inte riktigt. Jag tycker att det är DOM som är roliga.
Veckans människa är i alla fall lill-matte, som tagit hand om mig på dagarna när dagis är stängt. Hon är JÄTTEGOSIG och rolig.

måndag, augusti 07, 2006

Badflickan!

Hej allihop! Nu måste jag berätta något roligt. Jag har badat! Massor! Jag som hatar vatten och aldrig vill gå i. Men så igår så var jag ute med matte och lill matte, och det de gjorde då, det var att de SIMMADE SIN VÄG och LÄMNADE MIG KVAR, så jag var tvungen att simma jättelångt för att följa med. Men när jag hade gjort det blev jag jättestolt för jag KUNDE ju simma bra! Sen simmade och badade jag massor med gånger den dagen. Och så hittade jag en jättehärlig bajskorv att äta, matte försökte ta den, men fick bara klet på fingrarna och matte och lill-matte skrek EEEOOUUWWWW massa gånger och gjorde konstiga ljud och ville inte pussas något mer med mig.